Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makina doli nga rruga dhe u kthye përmbys, këta janë dy të rinjtë që dhanë shpirt: Ishin të dashuruar kishin planifikuar dasmën

Ak sidentet janë një ndër sh kaqet që njerëzit humbasin jetën. Raportohet se një ak sid ent i rëndë ka ndodhur në Gjermani.

Gjyqi në Berlin: a do të shpëtojë një gënjeshtër frikacake makinën e vdekur të Alina dhe Billit?

Dy të rinj të dashuruar kanë humbur jetën në mes të rrugës. Makina me të cilin ata udhëtonin drejtohej nga një miku i tyre, i cili ishte në gjen dje të de hur.

Ai madje dhe i jepte makinës shumë shpejt. Makina ka dalë nga rruga dhe më pas u kthye përmbys. Por i riu nuk kujton asgjë nga ajo që ka ndodhur, ai di vetëm se ai ka shpëtuar. Por Alina dhe Billi nga Berlini, dy miqtë e tij humbën jetën në mes të rrugës.

Miku i tyre identiteti i të cilin nuk bëhet i ditur do të dalë para gjy katës. Si raportohet se dy të rinjtë kishin planifikuar edhe dasmën.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Image result for zi qirinj