Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Makina bëhet copa-copa/ Dy gra raportohet se kanë humbur jetën, katër të tjerë janë rëndë

Një ak sident i rëndë ka ndodhur në fshatin Korroticë e ulët të Drenasit, Kosovë, ku janë përfshirë dy makina.

Si pa sojë e këtij ak sid enti kanë mbetur të vd*kura dy gra dhe katër të tjerë sipas Po lic isë kanë pë suar lë ndime të rënda dhe janë dërguar për traj tim ur gjent mjekësor.

“Sot rreth orës 16:00, në fshatin Korroticë e ulët të Drenasit, ka ndodhur një ak sident tra fiku, ku kanë qenë të përfshira dy automjete në lëvizje. Bazuar në të dhënat fillestare, si pa sojë e këtij ak sidenti lën dime të rën da tr upore kanë pë suar 6 persona dhe të njëjtit janë dërguar për trajtimin e nevojshëm mjekësor”.