Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

‘Lutem të mos e bëjmë si lopa’/ Rama mesazh qytetarëve: Nuk ua mbroj dot më jetët nëse nuk…

Kryeministri Edi Rama në një lidhje live nga zyra e tij tha se: Ministrja iu informoi për masat e reja. Në 4,11 dhe 18 maj. Do t’i risqarojmë në vijim por këtu nuk luhet me zjarrin. Nuk bëhet me hapa se të dali kur të dali. Këtu nuk mjafton as policia po nuk qetë ju të kujdesshëm të kujdesit tuaj.

Kam frikë nga injoranca që mund të marrë në qafë njerëz të pafajshëm. Ky armik vret. Deri kur të dali vaksina e gjithë bota duhet të ndryshojë. Harrojeni se mua më pëlqej që t’ju informoj për kufizimet e lëvizjes. Përkundrazi kjo është periudha më e vështirë e jetës time politike. Këtë detyre kam, shumë kush mendon se të qeverisësh do të thotë të pasurohesh. Por jo të qeverisësh do të thotë të jesh pa gjumë, nuk po iu qahem se e kam nder dhe pasion.

Po me thatë ik dhe mos u merr më me politikë, se ikën virusi do ikja sot me lumturinë më të madhe. Lutem të mos e bëjmë si lopa. Nëse nuk jeni roje të vetes nuk ua mbroj dot më jetët. Kjo nuk është lojë.

Leave a Reply