Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lulzim Basha tallet me veten pas perlës që lëshoi, takon 8-vjeçarin dhe bën batutën:7 herë 7 bëjnë 42… bëj shaka 49

Kryetari i Partisë Demokratike është takuar me një fëmijë 8 vjeç.

Court Clears PD Leader Basha of Failing to Report Party Financial Statements - Exit - Explaining Albania

Basha hyri në dyqanin e luleve dhe u njoh me Klajdin, të cilin e pyeti për mësimet dhe për lëndën e tij të preferuar. Nisur nga deklarata ‘7*7 bëjnë 42’, Basha bëri edhe batuta me të voglin.

Pjesë nga biseda:

Basha: Kush është ky bukuroshi, si e ka emrin?

DJali: Klajdi, jam tetë vjeç

Basha: Si je me mësimet, cilën ke lëndë të prefuar

Klajdi: Matematikën

Basha: Sa bëjnë 7*7….

Klajdi: Nuk kemi arritur akoma tek shumëzimi

Basha: 42 (qesh), shaka, bëjnë 49

Albania's Opposition Leader Against the Initiative on Investigating Dick Marty's Report - Exit - Explaining Albania