Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Luizi ishte finalisti i parë, hapet televotimi edhe për finalistin e dytë

Qetsori hapi sot zarfin e kuq. Qetsori zgjodhi opsionin që të shkojë në televotim për finalistin e dytë të BBV.

Nëse finalist shpallet një nga 3 banorët e rikthyer (Efi,Bledi, Kiara) dy prej tyre do të largohen sonte nga shtëpia. por nëse finalist shpallet Qetsori, nuk largohet ansje nga banorët nga shtëpia.

Kujtojmë se Luizi është finalisti i parë i BBV.