Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Luizi do të largohet sonte nga shtëpia e ‘Big Brother’? Ja çfarë pritet të ndodhë

Big Brother është bëeë spektakli më i ndjekur këtë vit, duke e kthyer Luizin si personazhin më të ndjekur. Ai ka marrë përmasat e një fenomeni. Njerëzit e duan.

Duket sikur fituesi është shumë i qartë pork jo nuk është një gjë e mirë për produksionin prandaj priten dinamika televizive të paparashikuara nga stafi organizues.

Fakti që Luizi është gati gati një fitues i sigurt për publikun, duke u nisur nga një analizë e komenteve nëpër rrjet, nuk është aspak një gjë e mirë për lojën. Vëllai i Madh do e gjejë një kleçkë që ta përbysë situatën.

Spektakli duhet të zgjasë 3 muaj dhe fakti që publiku por edhe banorët brenda e kanë kuptuar që tani kush duhet të jetë fituesi, nuk është një lajm i mirë për Luizin.

Ka edhe një rr ezìk tjetër…banorët e kanë kuptuar që Luiz ka një pikë të dobët në shtëpi dhe do mundohen të prekin pikërisht aty.

Luizi është imp ulsiv kur bëhet fjalë për Kiarën, ai e ka thënë edhe vet që ajo është “thembra e tij e Akilit” brenda në shtëpi. Shpresojmë që Luizi të ketë një vetkontroll të fσrtë.