Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Luizi dhe Olta debatojnë ai i kthehet: Pusho ndryshove mendim ti se dëgjove Arbërin

Antoneta sot ka deklaruar se është lën duar nga fjalët e Luizit ndaj saj, të cilin e kanë mbështetur edhe disa nga banorët e tjerë.

Ajo ka thënë se fillimisht e ka injoruar, por se dikur është ndjerë e lën duar. “Unë e mendova se u prek nga deklarata ime për çiftet, që ishte e përgjithshme dhe e injorova.

Por, dikur iu bashkangjitën edhe të tjerët dhe unë realisht u preka sepse nëse kjo është forma e komunikimit, kjo më lë ndoi”, ka deklaruar Antoneta.

Ndërsa Luizi ka deklaruar se nëse ndonjë banor dëshiron debat, duhet ta mbajë.“Ti e di si reagoj unë kur prekem në lidhjen time me Kiarën, më ke parë nga jashtë. Andaj, kur vjen dhe më prek aty, unë e di se je duke e bërë qëllimshëm”, është përgjigjur ndër të tjerash Luizi.

Ndërkohë ka reaguar edhe Olta, e cila ka thënë se Luizi duhet të ketë kontroll tek komentet që bën tek banorët.Në këtë moment ka “shpërthyer” edhe Luizi.

“Po rri ti o Olta, kur u bëre ti me Antonetën? Ke gjithë javën që e sulmon, tash e mbron. E dëgjove Zhakin e Arbërin dhe ndryshon ti”, ka thënë Luizi, duke aluduar në mendimet e opinionistëve të cilët i dolën në “krah” Antonetës në aku zat e saj ndaj banorëve.