Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lëkundet nga themelet politika shqiptare/ Kapet nga forcat blu politikani i njohur, në zyrën e tij u shkua për ta…

Kryebashkiaku i Lushnjës, Fatos Tushe është kapur sot nga po licia.

Një javë pas atentatit, kthehet në zyrë kryebashkiaku i Lushnjës Fatos Tushe - Exit | Shpjegon Shqipërinë

Po li cia i ka shkuar në zyrë Tushes dhe pas disa kontrolleve në këtë institucion ai është a rr estuar. Raportimet e para flasin se Tushe dyshohet po ashtu se ka dhënë leje ndërtimi në kundërshtim me ligjin.

Kujtojmë se Fatos Tushe përfaqëson Partinë Socialiste. Më herët ai bashkë me sekretaren e tij mbetën të p lag osur pasi në zyrë iu hodh l ën dë p lasëse.