Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajmi i fundit! Alarmante në Shqipëri, mbyllet bashkia e parë prej koronavirusit

Mbyllet bashkia e Malësisë së Madhe. Dosja.al mëson se 2 punonjës të kësaj bashkie kanë rezultuar të inf ektuar me COVID-19.

Ready for COVID-19? - Drug Policy Network SEE

Ndërkohë priten përgjigjet e analizave për 9 punonjës të tjerë, të cilët që kanë pasur kontakte me të inf ektuarit.

How does cancer make you more vulnerable to viruses like COVID-19 ...

Pas mbylljes së këtij intitucioni është bërë dezinfektimi i plotë i g odinës. Ajo pritet të hapet sërish javën e ardhshme. Tashmë në Malësinë e Madhe ka 4 raste me COVID-19 dhe është shënuar edhe 1 vi ktimë.

Bashkia Malësi e Madhe - Koplik (Shqip)