Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i zi! Raportohet se dy shqiptarë kanë dhënë shpirt, pasi u helmuan me ujë

Është shënuar edhe vi ktima e dytë nga helmimi i ujit në Deçan të Kosovës. Ndërkohë, mbi 280 persona kanë kërkuar trajtim spitalor. Këto dy raste të vd ek jes i ka konfirmuar zëdhënësi i P rokur orisë së Pejës, Shkodran Nikçi.

Nikçi tha:

Gjatë 24 orëve të fundit, kanë ndodhur dy v de kje të dyshimta në komunën e Deçanit. Për shkak të situatës se krijuar në atë rajon, P r okurori kujdestar i Departamentit të Kr ime ve të Rënda, ka urdhëruar që trupat e pajetë të dërgohen për ob dukim në IML.