Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i zi! Raportohet nga Austria, makina është bërë copa-copa dy të rinjtë shqiptarë, kanë dhënë shpirt

Një ak sident i rëndë është shënuar në St. Polten të Austrisë, ku i ka marrë jetën dy shqiptarëve.

Aksidenti tr agjik ndodhi pas për plasjes së dy automjeteve. Ngjarja ndodhi të të dielën në mëngjes në Westautobahn (A1).

Në këtë a ksident mbetën të pla gosur edhe 5 persona të tjerë, disa prej tyre në gjendje të rëndë. Lajmi u konfirmua nga Depart amenti i zjarr fikësve në St. Pölten-Stadt, shkruajnë mediat austriake.

Sipas po licisë, aks id enti erdhi pasi që dy makina u pë rp lasën, njëra prej të cilave thuhet se po lëvizte në krahun e gabuar.

Pë rp lasja ka ndodhur rreth orës 3:30 minuta të mëngjesit midis Loosdorf (qarku Melk) dhe St.Pölten, në rrugën për në Vjenë.