Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i zi! Koronavirusi i merr jetën infermieres shqiptare, dhimbje e madhe

Sindikata e Infermierëve të Kosovës ka njoftuar se si pas ojë e COVID-19 ka ndërruar jetë infermierja Miradije Pllana – Hoti.

Image result for Miradije Pllana-Hoti,

Sindikata e Infermierëve në telegramin e ngushëllimit thotë se, Miradije Pllana – Hoti do të kujtohet si profesioniste e përkushtuar në punë dhe që nuk ndaloi së shërbyeri pacientëve, përgjatë shumë viteve.

“Sindikata e Infermierëve të Kosovës, me pikëllim të thellë ka marrë lajmin se nga virusi COVID-19, ka ndërruar jetë Miradije Pllana-Hoti, infermiere në Klinikën e Neurologjisë, QKUK. Do të kujtohet si profesioniste e përkushtuar në punë dhe që nuk ndaloi së shërbyeri pacientëve, përgjatë shumë viteve”, thuhet në telegramin e ngushëllimit.

Tutje në telegram thuhet se “në emër të Sindikatës së Infermierëve të Kosovës, familjes së ndjerës dhe gjithë kolegëve, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta”. Ndryshe, si pasojë e COVID-19 në Kosovë kanë humbur jetë disa mjekë dhe disa infermierë.

Image result for Miradije Pllana-Hoti,