Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i zi! E reja shqiptare ka dhënë shpirt nga sëmundja e ligë

Ka h umbur jetën Fatjona Kurmehaj e cila ishte e d iagnost ifikuar me Leukemi.

Lajmin për v de kjen e tij e ka bërë të ditur ish-deputeti, Rasim Selmanaj, i cili shprehi ngushëllime për humbjen e Fatjona Kurmehaj.

“Lajm tr ond itës. E paska humbur betejën me s ëmundjen e Leukemisë Fatjona Kurmehaj, vajza i bashkëvuajtësit tim të bu rgjeve serbe Zenel Kurmehaj! Bashkëndjejmë dhe mbjen me familjen Kurmehaj nga Strellci i Epërm! Shpirti i Fatjonës u preht në paqën e pasusun!”, thuhet në postimin e tij në Facebook.