Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i zi! Banorët u ankuan për aromën e keqe, një burrë nga Rusia gjendet i pajètë në Shëngjin

Një shtetas rus është gjetur i pajetë në një banesë në Shëngjin.

Kanë qenë banorët që kanë njoftuar po li cinë pasi kanë ndjerë aromën e keqe. Dyshohet se ka ndërruar jetë prej disa ditësh.

Sipas po licisë, dyshimet e para për v de kjen e Eduart Nikshin janë përdorimi i pij eve alk oolike dhe substancave të tjera, pasi në trupin e tij nuk janë gjetur shenja d hun e.