Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i mirë! Gruaja 99 vjeçe shërohet nga koronavirusi

Margareta është banorja më e moshuar e Shtëpisë së të Moshuarve në Karlovac që mposhti koronavirusin.

Kroacia refuzon testet e ekipit shqiptar, por skuadra vendase rezulton me Covid-19, shpresë për Champions – A2 CNN

Pas një testi pozitiv për coronavirus, gjyshja 99-vjeçare vazhdoi trajtimin në Spitalin e Përgjithshëm Ogulin, megjithëse ishte asimptomatike.

Pas tre javësh trajtimi në spitalin Ogulin, ajo u kthye në Shtëpinë e të Moshuarve “Sveti Antun”, ku u vendos për disa muaj, raporton n1.hr.

Kroaci, edhe 96 persona të infektuar me koronavirus