Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i mirë! Edi Rama thotë se do gëzojë gjithë shqiptarët: Njërin do e hapin në pranverën që vjen do ketë vende pune për…

Aeroporti i Kukësit do të hapet zyrtarisht në pranverën e viti të ardhshëm. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të projekteve infrastrukturore për vitin e ardhshëm, teksa ka njoftuar se së shpejti do të hapet tenderi edhe për Aeroportin e Vlorës dhe atë të Sarandës.

Edi Rama: Ramush Haradinaj is a liar - Oculus News

Kryeministri Rama është ndalur edhe tek investimet që pritet të kryhen në infrastrukturën portuale të vendit, ku ka deklaruar se do të hapet gara ndërkombëtare për transformimin e portit të Vlorës dhe Durrësit, teksa Saranda nga ana tjetër do të ketë së shpejti një port turistik.

Sa i takon kontratës koncesionare për rrugën Orikum-Dukat, ministrja e Ministrja e Infrastrukturës Balluku tha se kantieri i ndërtimit do të hapet vitin e ardhshëm, pas pezullimit për shkak të pandemisë. Më tej, ka dhënë detaje të reja lidhur me termocentralin e Vlorës si dhe hekurudhën Tiranë-Durrës.

Aeroporti i Kukësit do të hapet zyrtarisht në pranverën e viti të ardhshëm. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të projekteve infrastrukturore për vitin e ardhshëm, teksa ka njoftuar se së shpejti do të hapet tenderi edhe për Aeroportin e Vlorës dhe atë të Sarandës.

Albania president calls on people to topple the government | Euronews