Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i keq! Greqia shtyn hapjen e kufirit me Shqipërinë, deri në këtë datë: Ju lutem mos…

Qeveria greke ka vendosur shtyrjen e memorandumit për bllokimin e kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 gusht.

Greqia shtyn edhe me dy javë bllokimin e kufirit me Shqipërinë ...

Sipas qeverisë greke deri në datë 14 gusht kalojnë shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit grekë, punëtorët sezonalë, anëtarët e familjeve të shtetasve grekë, diplomatët etj.

Por nuk do lejohen turistët.