Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i fundit! Shqiptarja gjendet e pajetë në shtëpinë e saj

Një grua 67 vjeçe në Laprakë, në rrugën “Gjon Kastrioti” është gjetur e vde kur.

Njesia 11 - Laprake | issh.al

Gruaja me iniciale V.R jetonte vetëm me djalin e saj J. Z. 45 vjeç, i cili u mor në pyeje nga policia për të sqa ruar se si ka ndodhur.

Trupi i së ndjerës është dërguar për eks pert izë mjeko-ligjore, për të verif ikuar nëse vd ekj a ka qënë natyrale apo për shkak të dh un ës.

Aksident në Laprakë, humb jetën një 28-vjeçare - Top Channel ...