Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i fundit! Raporton nga Norvegjia gazetari shqiptar: Ka ndodhur një ngjarje e rëndë ka shumë jetë të humbura

Gazetari shqiptar në Norvegji, Telnis Skuqi në një lidhje direkte për Syri Tv, përcolli detajet më të fundit nga sul mi ter rorist në qytetin Kongsberg.

Një person me hark dhe shigjetë sul moi qytetarët në qendër të qytetit. Skuqi tha se sipas autoriteteve policore norvegjeze, numri i të vd ekurve dhe të plag osurve është shumë i madh.

“Janë god itur me hark dhe shigjeta, situata ka qenë mjaft dramatike. Një person i dyshuar është ndaluar, vijojnë hetimet për persona të tjerë të përfshirë në këtë akt të çuditshëm terrorist.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:30.