Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Lajm i bujshëm! Pasi Berisha u shpall ‘non grata’, Presidenti Biden merr një tjetër vend: Ja kush nuk lejohet nga Shqipëria të shkel në Amerikë

Presidenti i SHBA, Joe Biden ka nxjerrë një urdhër të ri ekz ekutiv që përfshin Ballkanin Perëndimor.

Opinion | I Observed Joe Biden at Close Range for 20 Years. Here's How He Wins—and Loses - POLITICO

Urdhri parashikon bll okim prone dhe ndalim të hyrjes në SHBA të personave që kontribuojnë në desta bilizimin e Ballkanit Perëndimor

Ky urdhër përfshin ish-vendet e Republikës Jugosllave dhe Shqipërinë. Sipas Biden gjatë dy dekadave të fundit ka pasur m inim të marrëveshjeve, institucioneve, korr upsion brenda qeverive dhe institucioneve që kë rcënon sigurinë kombëtare dhe politikën e jashtme të SHBA.

Urdhër ekze kutiv për bll okim in e pronës dhe pezullimin e hyrjes në Shtetet e Bashkuara të personave të caktuar që kontribuojnë në situatën des tabilizuese në Ballkanin Perëndimor.

Joe Biden: The President | The White House