Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

La dy djem jetim një 1 vjeç dhe tjetri 3 vjeç/ Prek babai i pölicit Saimir Hoxha: Nuk dua më jetë, s’ka fjalë që më ngushëllon

Nënko misar Saimir Hoxha, 44 vjeç, do të përcillet sot në banesën e fundit nga qindra të afërm, miq dhe kolegë që janë vendosur në rresht për t’i dhënë lamtumirën e fundit, oficerit që e vranë dje në Ishull lezhë.

Image

Oficeri Saimir Hoxha la pas bashkëshorten dhe dy fëmijë të vegjël, dy djem 1 një tre vjeç.

Ai la pas gjithashtu dy prindërit e tij dhe tre motrat, që e kishin vëlla të vetëm. Prindërit e tij, të dy mësues, kanë rritur dhe edukuar breza të tërë të rinjsh.

Para ark ivolit të të birit, o ficer kar riere, babai i Saimir Hoxhës, 85 vjeç, tha i prekur dhe i lënduar në shpirt: “Nuk kam më motiv për të jetuar! Nuk ka më fjalë të më ngushëllojnë”.

Image