Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ky shtet fut Shqipërinë në listën e verdhë: Nëse doni të kaloni kufirin duhet të bëni këto dy gjëra

Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se Kosova, Shqipëria, Bosnje dhe Hercegovina, Izraeli, Libani dhe Singapori, janë në listën “e verdhë”.

Mali i Zi, në spitale nuk ka të sëmurë nga koronavirusi

Të rrez ikshmërisë nga pandemia e koronavirusit, me masat e reja që hyjnë në fuqi ditën e sotme.

Qytetarëve të këtyre vendeve, për të hyrë në Mal të Zi, u kërkohet testi për COVID-19 sipas metodës PCR dhe ai serologjik – Elisa ose ECLIA , jo më i vjetër se 72 orë.

Testi virologjik, me metodën PCR, përcakton nëse virusi është aktiv, kurse testi serologjik tregon nëse personi ka qenë i infektuar me koronavirus.

Maqedoni e Veriut, numri i personave me koronavirus rritet në shtatë

Sipas një njoftimi të qeverisë malazeze, lejohet hyrja – pa test – për qytetarët nga Rusia, Ukraina, Kanadaja, Azerbajxhani, Bjellorusia dhe Zimbabveja.

Mali i Zi, gjithsej 314 raste me COVID-19