Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Ky ishte fundi i ‘Big Brother?”/ Disa nga VIP-at janë shprehur se duan të ikin

Vëllai i Madh vendosi që të shfaqë në ekran, pjesë nga ngjarja e rëndë, për t’ia lënë në dorë më pas banorëve.

Disa prej tyre kanë thënë se do të flasin me familjarët dhe më pas do të vendosin.

Antoneta: Po të kishte lidhje me ne do e mbyllin, se preken më shumë.

Vis Pupa: Ne vetëm nomonime kemi bërë.

Gerti: Kristi mos trego më ti se janë dhe vajzat këtu.

Kristi: Nuk e injoron dot. Kjo është skandal edhe për programin tonë.

Qetësori: Unë do flas me familje time, ta shoh çfarë do thonë.

Nita: Nëse familja ime ma kërkon unë do dal.