Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ky është 47-vjeçari shqiptar që dyshohet se ka bërë marrëdhënie me një 12-vjeçare

Personi në foto është Urim Cenuka, banues në Mat.

47-vjeçari i cili u arr estua nga pol icia, pasi dyshohet se rreth dy javë më parë ka kryer ma rrëdhënie se ksuale me një të mitur 12-vjeçe.

E mitura e ka kallëzuar ngjarjen në po lici së bashku me familjen ditën e djeshme, ndërsa materialet procedurale i kaluan Proku rorisë Mat për veprat penale “Marrëdhënie se ksuale ose hom oseksuale me të mitur”, dhe “Ka nosja”.