Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ky 14 vjeçar është një trim që se ka shokun, ai u shpëtoi jetën disa familjeve nga z jarri: I thashë vetes ti duhet ta bësh tani!

Të gjithë kemi fr ikë nga z jarri dhe për këtë gjë nuk duhet fa jësuar askush. Nga ”Bild” raportohet se një zjarr i madh ka rënë në një bllok banesash në Brandhaus.

AZR, Brandhaus II | ACS-Partner

Por një djalosh vetëm 14 vjeç ka arritur të shpëtojë disa familje nga fla kët e zja rrit. Si raportohet dera kryesore e pallatit ku ra zja rri ishte e b llokuar por djaloshi 14 vjeçar ka arritur ta hap.

Deni ka treguar:

I thashë vetes t’i duhet ta bësh ose ata njerëz do të vde sin dhe do të ngelet t’u në ndërgjegje. Unë do ndihesha keq nëse atyre do u ndodhte gjë. Ndihem mirë tani që i shpëtova, ata do jetojnë.

Brandhaus II: A Building Conceived to be Set on Fire – SOCKS