Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ku po shkon bota? Zbulohet se një polic shqiptar e ka bërë me zor me një vajzë të vogël, e çonte në….

Një efe ktiv pol icie është ndaluar nga Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, pasi ka ten tuar të për dhun ojë një vajzë të mi tur në Lezhë.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në datën 29 prill të këti viti, ku sipas he timeve të SHÇBA, polici 62-vjeçar me inicialet K.K ka mas htruar vajzën e mi tur duke e shoqëruar fillimisht në komi sariat dhe më pas në një banesë që ishte në përdorim prej tij.

Polic ia bën me dije se vajza është ngac muar se*sualisht, por fatmirësisht ka arritur të largohet nga banesa duke i shpëtuar abuz imit se*sual.