Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ku po shkon bota/ Burri bëhet me djalë: Gocën e madhe e kam 66 vjeç, dua prapë fëmijë të tjerë

Miliarderi Bernie Ecclestone është 90 vjeç edhe është bërë baba për herë të katërt.

Tashmë ekzistonte një diferencë moshe midis vajzës së tij të parë Deborah, 66 vjeç, nga martesa e tij e parë me Ivy Bamford dhe vajzave të tij të tjera Tamara, 36 dhe Petra, 32, të cilat i ka me gruan e dytë Slavica.

Në korrik të vitit 2020, Bernie, i cili është gjithashtu një gjysh dhe stërgjysh, mirëpriti djalin Ace me gruan e tij Fabiana Flossi, 44 vjeç, në moshën 89 vjeç.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte