Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ku i ka gjetur aq shumë? Kapet 28-vjeçarja në aeroport, kishte mbushur 5 valixhe plot me para, aq shumë ishin…

Një grua kishte te ntuar të udhëtonte me avion nga aeroporti i Londrës, “Heathrow” me pesë valixhe plot me para që kapnin vlerën e 2.8 milionë eurove.

Gjen një valixhe plot me para, e pabesueshme çfarë bën më pas | Bota Press

Ajo u a kuzua për larje pa rash. Tara Hanlon u ndalua nga po licia në minutën e fundit, pasi zyrtarët e po licisë kishin kontr olluar valixhet e saj kuptuan që ajo kishte një shumë të majme me para.

Kjo shumë është shuma më e madhë e cila është kon fiskuar ngadogana e Britanisë së Madhe gjatë këtij viti.

Ditën e hënë Hanlon është paraqitur në bankën e të a kuzuarve, në para bur gim ajo do të vijojë të qëndrojë deri më 5 nëntor që do të merret ven dimi për fundimtar nga g jykata.