Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kryeministri i Kosovës merr bukë me vete nga shtëpia, ja kush e tregoi këtë: Ai e ha në zyrë!

Driton Selmanaj ka thënë se kryeministri i Kosovës nuk e harxhon buxhetin e Kosovës, madje ai edhe bukën e merr nga shtëpia.

Kosovo: Avdullah Hoti was elected new PM with 61 votes in favor, 24 against  and 1
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, ka treguar në RTK edhe çfarë ushqime merr kryeminsitri i Kosovës, Avdullah Hoti, nga shtëpia e tij.

“Na e kemi nje kryeministër i cili bukën e merr me vete nga shtëpia. Kryesisht merr sandviqa me bukë të zezë dhe e han në zyre. Bile nganjëherë më thotë zëvendës a po do ti?”, ka thënë Selmanaj.

Sot kryeministër i Kosovës/ Çfarë tha Avdullah Hoti para dy vitesh për  Listën Serbe: Një qeveri e varur prej tyre është jo stabile – Dosja AL