Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kristi mendon se Jori ka pëlqim për të, ajo: Ti ëndërron kot!

Gjatë një bisede, Jori ka nga cmuar Kristin duke i thënë se ai e pëlqen atë, por dhe Kristi ka të njëjtin mendim.

“Edhe ti vd es për mua”, i tha Kristi dhe shtoi se këtë e ka vënë re nga mënyra se si lëviz. Por Jori u shpreh se nuk është e vërtetë.

“Unë të ëndërroj? Unë të ëndërroja do e kisha thënë”, i tha Kristi.