Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Krenari e madhe! 16-vjeçarja shqiptare del e para në botë, ja si u mundi të gjithë në garën e gjeografisë

Altina Salihu nga komuna e Skënderajit, e cila është nxënëse e klasës së dhjetë ka treguar sukses të jashtëzakonshëm në garat e lëndës së gjeografisë.

Altina e cila shkollën fillore e kreu në Shfmu “Abedin Rexha” në Turiqec, ka arritur t’i mp oshtë 145 shtete, çka se arsimtarët e saj janë shprehur jashtëzakonisht krenar.

Ndërsa ajo është vetëm 16 vjeçare, shkollen fillore te mesme te ulet e pëefundoi në shfmu Abedin Rexha, mësimdhënesit e saj të shkëlqyer si: Xhafer Ademi, Haki Gashi, Halim Abazi, Rrustem Ademi ishin ata që Altinën e sollën në keto arritje.