Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Koronavirusi, Komisioni Europian akordon 180 milionë euro për Shqipërinë

Komisioni Europian ka miratuar propozimin për një paketë ndihme makro-financiare për të përballuar pandeminë e koronavirusit, nga e cila Shqipëria do të përfitojë 180 milionë euro. Nga ana tjetër, Kosova do të përfitojë 100 milionë euro, po aq sa edhe Maqedonia e Veriut.

Shteti i Ballkanit Perëndimor që do të marrë shumën më të madhe duket se është Bosnje-Hercegovina, 250 milionë euro, ndërsa Malit të Zi i janë akorduar vetëm 60 milionë euro.

Leave a Reply