Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kjo video po bën xhiron e botës/ Futi telefonin te të pasmet dhe la kameran ndezur, ja si e shikonin kur kalonte

Aline Dessine, një franceze e re e cila krenohet me madhësinë dhe formën e të pasmeve, ka realizuar një eksperiment social dhe në xhepin e pasmë të pantallonave të shkurtra ka vënë telefonin – duke e lënë të ndezur kamerën.

Kështu u fut në një market, e qëllimi i saj ishte të kuptonte nëse meshkujt po ia shikonin të pasmet.

Aline Dessine, një franceze e re e cila krenohet me madhësinë dhe formën e të pasmeve, ka realizuar një eksperiment social dhe në xhepin e pasmë të pantallonave të shkurtra ka vënë telefonin – duke e lënë të ndezur kamerën.

Kështu u fut në një market, e qëllimi i saj ishte të kuptonte nëse meshkujt po ia shikonin të pasmet.

https://v16-web.tiktok.com/video/tos/useast2a/tos-useast2a-pve-0068/95c4bf6e530b4d80be7cf7db3b133fa2/?a=1988&br=1706&bt=853&cd=0%7C0%7C1&ch=0&cr=0&cs=0&cv=1&dr=0&ds=3&er=&expire=1628353882&ft=Q9BExE3W_4ka&l=202108071030440101901760225003862B&lr=tiktok_m&mime_type=video_mp4&net=0&pl=0&policy=2&qs=0&rc=MzZ0bzk6Znd5NzMzNzczM0ApZjdnNWQ6Ozw6NzlnOzM8O2dnXzNtcjRnZy5gLS1kMTZzczIxMTVfYWJfNWE2YmAyLWM6Yw%3D%3D&signature=98450d2df7682e4a449024ef409c2f5b&tk=tt_webid_v2&vl=&vr=