Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kjo familje do të bëhet me 4 fëmijë, gruaja përlotet nga gëzimi/ Zoti i bekoftë me këto 4 gëzime

Një shtatzëni e shumëfishtë është një ngjarje e habitshme aq më tepër kur bëhet fjalë për 4 fëmijë. Një ngjarje e tillë kërkon mbikëqyrje mjaft të ngushtë m jekësore, vëmendje shumë të veçantë dhe burime kolosale financiare.

A woman gives birth to quadruplets

Bethani dhe Tim janë një çift i ri kanadez që u martua për më pak se një vit dhe vendosën disa muaj më vonë, të kishin një fëmijë. Por ata zbuluan se do të bëhen prindër të 4 bebeve.

Burimi: santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora