Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kishin vetëm 3 ditë të martuar, i riu jep shpirt/ Gruaja e tij qan me të madhe: Më iku burri

Teksa ishin në muaj mjalti, këtij çifti i ndodh e keqja e madhe. Ata kishin 3 ditë të martuar dhe ikin më pas për muaj mjalti.

Ata u martuan më 27 korrik 2019, por Dalton dha shpirt ditë më pas i cili ishte vetëm 22 vjeç. Atë e mori dallga para teksa ndodhesin në det.

Gruaja e tij Cheyenne mbeti e v e shumë shpejt ku e kujton me h idhërim ngjarjen e rë ndë që i ndodhi.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte

Honeymooner, 22, drowns during his first ever trip to the ocean | Metro News