Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Këto ndodhin vetëm në Shqipëri/ Dasmorët fusin dashin në sallë dhe i japin birrë

Një grumbull i njerëzisht, nëse mund t’i quajmë njerëz, në një dasëm kanë futur kafshën e njohur për të gjithë “Dashin” në sallë, dhe kanë vazhduar duke a buzuar me këtë kafshë, e që për tërë ata dasmor, ky gjest i është dukur normal.

Kapja e dashit në duar, dhe futja e birrës më dhunë në gojë, ishte lojë e pëlqyer për tërë ata dasmorë.

Muzika e cila kumbonte ishte në gjuhën shqipe, ku lë të nënkuptoj se ishte një dasëm shqiptare, i tërë ky marifet tashmë është bërë virale në rrjetet sociale.