Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Këngëtarja Leonora Jakupi tregon se çfarë nuk i lejon feja të bëjë: Kam dashur shumë, por nuk….

Leonora Jakupi kështë një nga këngëtaret më të bukura të skenës shqiptare. Ndonëse vitet shkojnë, duket se ajo mbetet po aq e re sa në daljen e parë televizive.

A loving aunt like Leonora Jakupi, here is what she does for her niece »  LAJME.mk News from Northern Macedonia

Shpesh herë Leonora ka zgjedhur të eksperimentojë me look-un e saj gjatë karrierës. Por ka diçka që këngëtarja nuk do ta bënte asnjëherë.

Së fundmi, ajo është shprehur në një intervistë se nuk i pëlqejnë tatu azhet dhe nuk e ka menduar ndonjëherë që të bëjë një të tillë. Leonora ka thënë se nuk ka asnjë tatuazh, pasi për shijen e saj nuk duken mirë dhe janë të rr ezi ksh ëm për shëndetin dhe një ndër arsyet, sipas saj është edhe feja.

“Arsye tjetër pse nuk i dua ta tuazhet është se jam besimtare e madhe dhe feja jonë i ndalon, kështu që ka shumë motive që asnjëherë nuk më ka shkuar mendja të bëj diçka të tillë dhe jam kundër, pasi më pëlqen natyralja dhe ashtu si më ka falë Zoti”, është shprehur këngëtarja.

In 2021, expect a wedding and a baby from Leonora Jakupi! - Showbiz