Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Katër vjeç është, por pjesën më të madhe të jetës e kaloi në spital/ Pasi i vogli u lut dua një zemër tjetër që të jetoj ndodh mrekullia e madhe

Noeu është vetëm katër vjeç, por ai ka kaluar një të katërtën e jetës së tij në spital. Ai lindi me një sëmundje të keqe dhe ka kaluar pjesën më të madhe të jetës së tij në spital.

Krankenhaus Bad Oeynhausen

Djaloshi i vogël lindi me një sëmundje të ke qe në zemër dhe për shumë kohë ka qëndruar në rep artin e kiru rgj isë kar diake pediatrike të Qendrës së Zemrës dhe Diabetit në Bad Oeynhausen në Gjermani. Kjo sepse zemra e tij ishte shumë e dob ët dhe barkushet ishin të vogla, kurse arteria ishte jash të zakonisht e madhe.

Noeut menjëherë pasi analizat e zbuluan këtë u shtrua në spital dhe u vendos në listën e pritjes për një zemër dhu ruese.

Noeu nuk mund të dilte kurrë në ajër të pastër. Ndonjëherë, kur ai ishte veçanërisht keq as nuk lejohej të dilte nga dhoma e tij e spitalit dhe të luante me fëmijët e tjerë në dhomën e përbashkët.

I vogli tha:
Mua më duhet një zemër që të jetojë si gjithë fëmijët e tjerë dhe të luaj sepse kam edhe unë të dre jta.

Por mrekullia ndodhi pas shumë kohëh pritje një dh urues u gjet për Noen e vogël. Opera cioni shkoi i gjithi mirë dhe vitin e ardhshëm ai do të shkojë në çerdhe.

Noe mund të luajë përsëri - ai i mbijetoi operacionit mirë dhe do të shkojë në kopshtin e fëmijëve vitin e ardhshëm