Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kapet shqiptari dhe i biri, bënë për spital krushkun dhe dhëndërin/ Detajet fut e bjerë se i…..

Dy persona janë vënë në pr anga pasi ak uz ohen për d hu në në familje. Të ar restu arit janë B. Ç., 54 vjeç dhe H. Ç., 22 vjeç (babë e birë) pasi kanë ush truar dh un ë fizike ndaj shtetasve K. M., 30 vjeç dhe A. M., 53 vjeç ( dhëndrin dhe krushku e tyre).

Njoftimi i poli cisë:

Nga specialistët për He timin e Kr imit në Komisariatin e Po li cisë Nr.5 u bë ar re stimi në flagrancë për veprën p en ale “D hu na në familje” i shtetasve B. Ç., 54 vjeç dhe H. Ç., 22 vjeç (babë e birë) pasi kanë u sht ruar dh unë f iz ike ndaj shtetasve K. M., 30 vjeç dhe A. M., 53 vjeç ( dhëndrin dhe krushku e tyre).