Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Kapedani bënte parada mode në zyrë, ja kush e zvëndëson në Gjykätën e Elbasanit/ Kishte konkuruar edhe më parë, por edhe….

Në krye të Gj ykatës së Elbasanit është caktuar Matilda Fetahu. Në këtë mënyrë, ajo zë vendin e Enkeleda Kapedanit, që u pezullua nga detyra me vendim të Këshillit të Lartë Gjyqësor prej videove në “Tik Tok” ndërkohë që ishte në ambientet e punës.

Vlen të veçohet fakti se Matilda Fetahu ka qenë në garë me Enkeleda Kapedanin në vitin 2020 për postin e kryeg jyqtares, pasi dha dorëheqjen Zihni Shahu. Kjo garë u fitua nga Kapedani.