Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Kape futja të q*fsha motrën”/ Flasin mjekët e spitalit të Fierit pas asaj që ndodhi: Ajo video është e….

Mjekët e spitalit të Fierit kanë dalë sot në pro testë në mbrojtje të kolegëve të tyre, të cilët u de
noncuan për dh u në nga një qytetar në një emision i nves tigativ.

Ata u shprehen se audioja e publikuar në media është e man ipul uar dhe se prok ur oria duhet ta het oje kete fakt.

Ndërsa njëri prej tyre tregon momentet kur ka hyrë dhe ka parë qytetarin që bë rtiste. Sipas tyre nëse kolegët do të pe zu llohen nga detyra do të japin dorëheqjen.

“Unë si mjeku më i vjetër, prej 38 vitesh pune nuk jam përfolur për dh*në psikologjike dhe fizike. Nuk u kujtova tani unë që jam në prag të pens ionit për dh* në fizike. Përmendem: O Luli të njoha. Unë vajta pothuajse në fund të ngjarjes sepse dëgjova ul ërima. Kur u futa brenda po ul ërinte Arditi. I thashë çfarë ke, qetësohu? Ngaqë ai nuk më ktheu përgjigje unë nuk fola më. Kolegët e mi po e mbanin, më pas erdhi po lic ia. Kur u ngrit në këmbë ai tha: Luli të njoha, je çuni i lagjes. Po licia erdhi menjëherë dhe e mori. Unë kaq pashë që ai përpiqej të shpët onte dhe ishte i ax hituar”

“Në lidhje me videon ka shumë elementë, ku vetë Ardit Lima me param endim ka bërë simu lime të tepërta, ku ul ërimat nuk përputheshin me atë çka ndodhte realisht”, tha mjeku. Kujtojmë këtu se një vidoe ku një qytetar dh*unohet psikolog jikisht dhe fizi kishte nga mjekët është publikuar në media.