Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka tre ditë që ka ikur nga shtëpia pa lënë gjurmë/ Babai i 13-vjeçaresh shqiptare ta prek shpirtin: Aman më ndihmoni ta gjej se nuk po…

Zhd uket nga shtëpia prej tre ditësh pa lënë asnjë gju rmë vjaza 13-vjeçare nga Vlora.

Babai den oncon se vajza e tyre është zhd ukur dhe nuk kanë asnjë informacion për vendndodhjen.

Familja ka bërë kallëzim dhe në polici, po akoma asnjë gjurme, vajza është e ditëlindjes 20 Nëntor 2005.

Luten kush e shikon ketë vajzë të kontaktoj në këtë numër telefoni 0692020843.