Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka rënë në dashuri me Stelën? Çimi bën deklaratën: Unë t’i kam prekur pak buzët, po t’i nuk e paske ndjerë fare

Çimi dhe Stela kanë zhvilluar takimin e tyre në Për’Puthen +40, ku nuk kanë munguar puthjet dhe përqafimet mes tyre.

Çimi ka zbuluar se në puthjen që i dhuroi në studio, e kishte pr ekur në buzë. Ndërsa Stela i tha se puthjen do ia japë kur ta ndjejnë të dy.

Çimi: Je tek lagjia ime, sillu mirë. Stela: Në çfarë kuptimi?

Çimi: Po të kërkova një puthje, të ma japësh. Stela: Puthja nuk kërkohet, por kur e ndjejmë, pse jo të jepet dhe puthja. Puthja në faqe u diskutua shumë se ishte në buzë.

Çimi: Po e them tani që të preka pak buzët, unë i ndjeva. Po ti nuk i paske ndjerë fare.