Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka nevojë urgjente për ndihmë/ Babai i dy fëmijëve ka nevojë për shqiptarët që të jetojë

Një apel për ndihmë ka mbërritur. Adnan Syla nga Gjakova vuan nga një sëmundje e rëndë.

Si bëhet me dije, ai është baba i dy fëmijëve dhe ka punuar si kamarier. Po ashtu tregohet se ai duhet të bëjë transplant të dyja veshkat dhe për këtë duhen 46 mijë euro.

Familja e tij u bën thirrje të gjithë atyre që mund ta ndihmojnë sepse nuk e kanë të mundur.

Mesazhi:

Miq e dashamirë
Vllau jone Adnan Syla nga Gjakova, baba i 2 femijeve, mbajtës i familjes qe punonte si kamarier, eshte diagnostifikuar me semundjen e veshkeve, i duhet transplant i te dy veshkëve qe i ka jashte funksionit dhe ështe i shtrirë në spital. prandaj trajtimi i Adnanit duhët vazhdohet vetem me operacion. Ju lusim të gjithë ata që kanë mundesi të ndihmojnë Adnanin të cilit i nevoiten 46 mijë euro, të kontribuojnë me mundsitë e tyre.
Contact Viber, Whatsap: +38343533377