Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka edhe kështu/ Gruaja bën deklaratën që habitit gjithë botën: Do i jap gji djalit deri kur të mbushë 4 vjeç

Një nënë e re ve gane ka treguar një formulë të re për dhënien e gj irit për beben e saj. Ajo ka bërë me dije se djalit të saj do t’i japë gj i deri sa të bëjë 4 vjeç.

Co-Sleeping Mom Blasts Set Bedtimes as 'Inhumane' & Calls Cribs 'Tiny Jail Cells' | CafeMom.com

Mamaja Alice Bender, 21, nga Arizona, SH.B.A., dëshiron të rr is djalin Fern, shtatë muajsh sa më natyrshëm që të jetë e mundur me një dietë të veg ane dhe pa orar gjumi.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte