Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ka dalë në televizor të gjej grua, i riu shqiptar i kthehet keq gazetarit: Je një këlysh k….

Fatjoni dhe Arjan Konomi u përfshinë në një debat në “Për’Puthen”. E gjitha nisi pas takimit të improvizuar në studios mes Fatjonit dhe Anës, vajzës më të re të emisionit.

Pashë dy gjela që ziheshin për një pulë”/ Nxehen debatet mes Anës dhe Arjan  Konomit: Të të vijë turp Arjan | BoldNews.al

Arjani tha në mënyrë figurative për Fatjonin “qenushit po t’i marrësh kockën nxehet”. Këto fjalë nuk u pritën mirë nga Fatjoni i cili si kundërpërgjigje iu drejtua me fjalën “këlysh”. Arjani nuk preferoi të vijonte debatin më tepër dhe gjithçka e përfundoi me fjalët “ke probleme me edukatën”.

Arjani: Ti ke shumë probleme me edukatën

Fatjoni: Më the qenush të them këlysh.

Arjani: Ti the që je sjellë shumë mirë me ne.

Fatjoni: Nuk më thua dot qenush.

Arjani: T’i japësh një këshillë të paditurit e bën armik, mbaje mend.

Fatjoni: Ti je injorant Ajran Konomi. Ti pak më parë i the asaj që qenushit t’i marrësh kockën nxehet. Unë të thashë këlysh.

Fatjoni dhe Ana i kthehen keq Arjan Konomit: Ti je injorant, s'merr vesh  nga çështjet e zemrës | BoldNews.al