Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jeton jashtë mbesa e panjohur e Enver Hoxhës, tregon çfarë e lidh me Arbana Osmanin

Prej muajsh, Valbona Hoxha mbesa e ish-diktatorit Enver Hoxha është bërë pjesë e medias në Shqipëri. Shkak për këtë është bërë aktivizimi i saj në Instagram, ku janë të rralla rastet që ajo publikon një foto të saj.

File:Photos of Young Enver Hoxha - Ethnographic Museum - Gjirokastra -  Albania (42361404812).jpg - Wikimedia Commons

Ajo është mjeke psikoterapiste, edhe profili i saj ka na qendër shërbime psikologjike.

Që prej kur publikoi foton e saj në profilin “e punës” duket se i është rritur edhe aktiviteti dhe ndjekësit shqiptar komentojnë postimet e saj.

Valbona prej 20 vitesh, është larguar nga Shqipëria , por duket se ndjek ende jetën e spektaklit dhe televizionit.

Enver Hoxha: Albanian dictator quoted by Jeremy Corbyn killed up to 100,000  of his own citizens | The Independent | The Independent