Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

“Jeta më dukej e kotë, ata më tallnin mua”. E ëma përlotet në studio pasi e bija kishte tentuar t’i jepte fund jetës: Të dua o ma

Në studion e programit “Dua të të bëj të lumtur” kishte ardhur mamaja e Paolës, Liljana e cila rrëfeu historinë e jetës së tyre. Liljana shumë vite më parë ishte njohur me babain e Paolës dhe kishte vendosur që të martohej me të. Kohë më vonë midis tyre kishin nisur ko nfliktet dhe d ebatet derisa ish-bashkëshorti i saj kishte filluar të ushtronte dh unë  mbi të. Liljana tregoi se dhu na e vazhdueshme ndaj saj dhe Paolës ishte bërë e pad uru eshme, deri sa ajo kishte vendosur që të div  or cohej.

Paola rrëfeu vë shtirësitë dhe pen gesat që ishte detyruar të kalonte gjatë gjithë kësaj kohe dhe se nuk e kishte kuptuar arsyen se përse b ullizohej. Ajo u shpreh duke thënë: “Kam rë në  p re e bu llizmit shumë e vogël dhe u lë ndova shumë. Më lë ndonin, më për buz nin për fa tke qësitë që më kishin ndodhur në jetë. Jeta më dukej e ko të, sepse askush nuk po më përkrahte, aq sa arrita të mendoja v etvra sjen.”