Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jepet përgjigja, kaq herë në javë duhet ta bëjë një çift që mos të ketë probleme

Për këtë pyetje nuk ka një përgjigje të prerë, që të thotë se kaq herë është “normale”.

Burri im s'më kënaq në krevat: Rrëfime grash shqiptare - Anonim të ...

Sipas anketimeve të kryera në vende të ndryshme, kanë rezultuar këto të dhëna statistikore:

Në tre vjetët e parë të marrëdhënies, çiftet tentojnë të bëjnë 1-3 herë në javë.

Katër mashtrimet me të cilat burrat i çojnë femrat në shtrat ...

Në vitin e katërt, kjo zbret një herë në javë. Pasi lind një fëmijë, marrëdhënia bëhet edhe më e rrallë deri 1-3 herë në muaj. Ka shumë faktorë që influencojnë në frekuencën e marrëdhënies seksuale.

Rol me rëndësi të madhe për uljen shpeshtësisë për të bërë, luan str esi në punë dhe kujdesi për rritjen e fëmijëve. Në pushime, dihet, se njerëzit e bëjnë më shumë.

Koha për dhoma të ndara? Ja pse disa çifte nuk duhet të flenë në ...