Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jepet alarmi një mjek shqiptar është infektuar me Covid-19, ai ka bërë dhe shumë….

Një mjek kir urg urolog është konfirmuar me covid-19 në Spitalin e Elbasanit.

Alarm në Spitalin e Elbasanit, konfirmohet me Covid-19 mjeku i njohur

Mësohet se kir urgu Ilir Ibrushi gjatë kohës që ka qenë i infektuar ka kryer disa ndërhyrje kiru rgjikale, dhe vizita të shumta tek pacientët.

Gjithashtu nuk ka të dhëna se ku mund të jetë infektuar mjeku. Ndërkohë Covid-19 ka prekur edhe administratën e Drejtorisë së Qendrës Spitalore ku e infektuar është punonjësja sociale e kësaj drejtorie.

Ndërsa disa ditë më parë u raportua se ishte infektuar bashkëshorti i saj. Sakaq mësohet se punonjësja sociale po merr trajtimin e duhur në banesë, ndërsa bashkëshorti është dërguar në Spitalin Infektiv.

spitali elbasan - ElbasaniPlus